Acrilic Akryline LINK3018

MICROCIMENT MONOCOMPONENT ACRILIC

Akryline LINK3018 este un produs monocomponent inovator de rășina pe bază de apă, gata de aplicare.

Produsul Akyline LINK3018 este ecologic și prietenos cu utilizatorul și poate fi aplicat atât pe podea, cât și pe pereți într-o varietate aproape infinită de culori și efecte.

Datorită tehnologiei avansate și standardelor și rezistențelor sale înalte, LINK3018 este destinat să lase o amprentă de neșters în timp.

ETAPELE DE APLICARE

PROCESUL DE APLICARE MICROCIMENT AKRYLINE LINK3018

ZIUA 1:

·    Se întinde prima fâșie de plasă din fibră de sticlă pe suprafața perfect curată și uscată. Continuați prin așezarea urmatoarei fâșii adiacent celei anterioare, fără a se suprapune și evitați crearea pliurilor sau a cutelor.

·     Se aplică un strat uniform de AKRYFUND cu trafaletul sau cu pensula, distribuind produsul uniform și omogen pe toată suprafața. Se lasă să se usuce timp de 3-4 ore.

·      Odată uscat complet, aplicați un strat de AKRYLINE GG (granulație grosieră) fie cu gletiera metalică, fie cu cea de plastic, având grijă să neteziți excesul de produs.

ZIUA 2:

·    Șlefuiți suprafața cu șmirghel cu granulație 40-50 și apoi aspirați foarte bine praful rezultat.

·    Verificați uniformitatea suprafeței și aplicați un strat de AKRYLINE GF (granulație medie) cu ajutorul unei gletiere metalice, având grijă să neteziți excesul de produs. Se lasă să se usuce timp de 3-4 ore.

 

Obs! continuați cu următoarele etape, doar dacă doriți să folosiți AKRYLINE GF (granulație fină), în caz contrar, treceți direct la aplicarea finisajului de protecție KLEARTOP sau KOVERWALL (doar în cazul pereților).

 

·     Când este complet uscat, șlefuiți suprafața cu șmirghel cu granulație 60-80 și aspirați foarte bine praful rezultat. Verificați uniformitatea suprafeței și aplicați un strat de AKRYLINE GF (granulație fină) cu ajutorul unei gletiere metalilce, având grijă să nivelați excesul de produs.

ZIUA 3:

·     Șlefuiți suprafața cu șmirghel cu granulație 100-150 și apoi aspirați foarte bine praful rezultat.

·     Adăugați toată cantitatea necesară de CATALFIN (catalizator) in produsul KLEARTOP în timp ce amestecați cu un mixer cu turație ridicată. Continuați să amestecați până când cele două componente sunt complet omogene (aproximativ 4 min.). Amestecarea manuală nu este recomandată pentru omogenizarea celor două componente.

·    Raportul de catalizare se calculează în greutate și nu în volum, deci dacă nu va fi folosit întregul pachet, cântăriți cantități exacte cu ajutorul unui cântar electronic. Raportul de catalizare: KLEARTOP 100% + CATALFIN 20%.

·      Aplicați primul strat de KLEARTOP cu un trafalet cu păr scurt, cu pensula sau cu un echipament de pulverizare fără aer și lăsați să se usuce timp de 4-6 ore.

·      Aplicați cel de-al doilea strat de KLEARTOP cu un trafalet cu păr scurt, cu pensula sau cu un echipament de pulverizare fără aer și lăsați să se usuce.

·      Pentru versiunea KLEARTOP 100 (cu luciu foarte ridicat), se poate aplica un al treilea strat pentru a crește luciul suprafeței.

 

IMPORTANT: în cazul în care trec mai mult de 24 ore între straturile de KLEARTOP, va fi necesară șlefuirea suprafeței cu șmirghel cu granulație 320.

Obs! pentru aplicarea pe perete, KOWERWALL poate fi folosit ca alternativă la KLEARTOP, fiind un material monocomponent ce nu necesită catalizator. Pașii pentru aplicarea acestuia sunt aceiași ca și pentru KLEARTOP.


TUTORIALE VIDEO

 

ZIUA 1

 

ZIUA 2

ZIUA 3


GALERIE FOTO
Comparare Produse (0)


AKRYFUND

AKRYFUND

Grund monocomponent pentru utilizare cu gama de produse AKRYLINE. Este folosit pentru interior și ex..


Suna acum Cerere oferta

AKRYLINE

AKRYLINE

Produs pe bază de apă gata de utilizare, pentru interior și exterior, cu o formulă specială pe bază ..


Suna acum Cerere oferta

KLEARTOP

KLEARTOP

Finisaj protectiv transparent bicomponentKLEARTOP este un stat protector bicomponent transparent, co..


Suna acum Cerere oferta

KOVERWALL

KOVERWALL

Rășină monocomponentă, transparentă, de înaltă performanță, pe bază de apă, pentru pereți. Extrem de..


Suna acum Cerere oferta

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)