Despre noi

Redeko a fost fondat cu convingerea ca design-ul are puterea de a transforma vietile oamenilor, cultura si comunitatile noastre.
Prin intelegerea viziunii si nevoilor clientilor si adaugand creativitate si inovatie, munca noastra vine in intampinarea problemelor complexe.
Noi transformam locuintele si afacerile clientilor, ajutandu-i sa devina lideri in domeniul lor.
Ideea de Home & HoReCa s-a materializat prin intrepatrunderea a doua viziuni separate, design-ul si ingineria sustenabila pentru un viitor luminos. Cu tenacitate, echilibram design-ul de exceptie cu expertiza tehnica si experienta din administrarea constructiilor, pentru proiecte eficiente, in grafic si in limita bugetului.
Cum decurge experienta dumneavoastra in magazinul REDEKO Home & HoReCa :

  • Iti alocam un designer de interior care se va ocupa deproiectul tau, de la inceput pana la sfarsit.
  • Va cunoasteti pentru a va intelege pe deplin nevoile sidorintele, pentru a creea un spatiu unic si personalizat, cu un caracterdistinctiv, care in cele din urma va va reprezenta.
  • Va oferim toate informatiile necesare pentru amenajarea spatiuluidumneavoastra, de la finisaje decorative si corpuri de iluminat pana lamanagementul proiectului in cele mai mici detalii.
Pentru produsele si serviciile achizitionate va oferim discount-uride pana la 50% pentru o experienta si mai placuta in cadrul magazinului nostru.
Prin aceasta dubla perspectiva, REDEKO Home & HoReCa  a continuat sa respecte doua cerinte insemnate, ce persista inca din vremurile medievale :rezistenta si design.
Noi suntem REDEKO. Noi cream locuri care imbunatatesc experienta umana infiecare zi.