EASYKEM

EASYKEM

VOPSEA DECORATIVĂ CU ASPECT DE CIMENT

EASYKEM este un produs decorativ pe bază de rășini acrilice și materiale de umplutură selectate, special studiat și formulat pentru a fi aplicat, alb sau colorat, prin diferite tehnici de aplicare, pentru a simula efecte moderne de „stil urban industrial” precum ciment, beton și alte materiale similare.

MODUL DE APLICARE

Pregătirea corectă a suprafeței suportului va garanta cele mai bune rezultate în ceea ce privește randamentul produsului, aspectul și rezistența în timp a finisajului.

  • Aplicați un strat de bază de FONDO UNIVERSALE diluat cu 20-30% apă.
  • În mod normal, EASYKEM se aplică în unul sau două straturi cu gletiera sau cu trafaletul și, în funcție de efectul dorit, instrumentul și tehnica specifică sunt utilizate pe produsul umed .
  • Când ultimul strat texturat începe să se usuce, pulverizați ușor suprafața cu apă apoi lisați ușor cu lama de plastic Desiré pentru a netezi suprafața exterioara a modelului.
  • Produsul poate fi aplicat alb si/sau colorat pe suprafata peretelui într-un mod neregulat. După uscare totală a ultimului strat, este posibil să șlefuiți suprafața, să îndepărtați praful și să aplicați un strat de VELÉ, fie colorat, fie neutru, pentru a da mai multa profunzime si protecție finisajului.

TUTORIALE VIDEO

EASYKEM EFECT ADRIA


EASYKEM EFECT ALABASTRO

EASYKEM EFECT BARDIGLIO


EASYKEM EFECT BOTTICINO

EASYKEM EFECT BRECCIA

EASYKEM EFECT CARDOSO

EASYKEM EFECT CARNICO

EASYKEM EFECT DUCALE

EASYKEM EFECT MEDITERRANEA

EASYKEM EFECT SERENA


GALERIE FOTO


Comparare Produse (0)


EASYKEM

EASYKEM

Easykem este un finisaj modern cu efect de beton care se integreaza perfect în tendința actuală a de..


Suna acum Cerere oferta

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)