DECORDEK

DECORDEK

PASTĂ DECORATIVĂ CU EFECT STRUCTURAT

DECORDEK este o tencuială cu textura compactă și cremoasă, special concepută pentru a produce o gamă largă de suprafețe moderne, delicate și de design elegant. Acest produs se poate aplica pana la 2-3 mm grosime si poate fi folosit alb, colorat sau colorat la suprafata cu unul dintre numeroasele efecte decorative Adicolor.

MODUL DE APLICARE

Pregătirea corectă a suprafeței suportului va garanta cele mai bune rezultate în ceea ce privește randamentul produsului, aspectul și rezistența în timp a finisajului.

  • Aplicați un strat de bază de FONDO UNIVERSALE diluat cu 20-30% apă.
  • Pot fi create diferite modele și efecte cu DECORDEK. Vă sfătuim să consultați catalogul „Arenarya” și să vizualizați tutorialele video de pe site pentru câteva idei.
  • Produsul poate fi folosit in moduri diverse pentru a obtine efecte creative personalizate in functie de gustul și inventivitatea decoratorului.
  • În mod normal, se aplică un strat de produs și apoi se creează decorul dorit.
  • După ce textura s-a uscat bine, suprafața poate fi colorată suplimentar cu VELÉ, VELÉ Silver & Gold, SHADÉ L sau SK pentru a personaliza efectul de suprafață și pentru a îmbunătăți caracteristicile finisajului.

TUTORIALE VIDEO

DECORDEK EFECT ANDUR

DECORDEK EFECT BRESSI

DECORDEK EFECT DRUSSI

DECORDEK EFECT MOONLIGTH

DECORDEK EFECT REPTILES

DECORDEK EFECT VANGUES

DECORDEK EFECT WOODREAM


GALERIE FOTO


Comparare Produse (0)


DECORDEK

DECORDEK

DECORDEK este un produs decorativ structurat, care permite încărcături de până la 2-3 mm. Se aplică ..


Suna acum Cerere oferta

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)