OLD FASHION

OLD FASHION

PASTĂ DECORATIVĂ CU EFECT STRUCTURAT

OLD FASHION este o tencuială compactă și granulară, special concepută pentru a crea o gamă largă de modele în funcție de instrumentele folosite și de inspirația decoratorului.

Se poate aplica până la 3-4 mm grosime și poate fi folosit alb, poate fi colorat în masă, sau colorat la suprafata cu unul dintre numeroasele efecte decorative Adicolor.

O aplicare finală cu unul dintre produsele decorativa VELÉ, VELÉ Silver&Gold, SHADÉ L sau SK poate fi dată pentru a personaliza suprafața, pentru a evidenția efect și pentru îmbunătățirea caracteristicilor finisajului.

MODUL DE APLICARE

Pregătirea corectă a suprafeței suportului va garanta cele mai bune rezultate în ceea ce privește randamentul produsului, aspectul și rezistența în timp a finisajului.

  • Aplicați un strat de bază de FONDO UNIVERSALE diluat cu 20-30% apă.
  • Pot fi create diferite modele și efecte cu OLD FASHION. Vă sfătuim să consultați catalogul „Arenarya” și să vizualizați tutorialele video de pe site pentru câteva idei.
  • Produsul poate fi folosit in moduri diverse pentru a obtine efecte creative personalizate in functie de gustul și inventivitatea decoratorului.
  • În mod normal, se aplică un strat de produs și apoi se creează decorul dorit.
  • După ce textura s-a uscat bine, suprafața poate fi colorată suplimentar cu VELÉ, VELÉ Silver & Gold, SHADÉ L sau SK pentru a personaliza efectul de suprafață și pentru a îmbunătăți caracteristicile finisajului.

TUTORIALE VIDEO

PREZENTARE OLD FASHION

OLD FASHION EFECT SUTAJ

OLD FASHION EFECT ROKFULL

OLD FASHION EFECT SHANA MATTONE

OLD FASHION SHANA BEOLA

OLD FASHION SHANA TUFO


GALERIE FOTO


Comparare Produse (0)


Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)