Design interior si consultanta

SERVICII OFERITE GRATUIT

Consultanta pentrualegerea materialelor si finisajelor.

In showroom-ul ReDeko Home & HoReCa, beneficiati desfaturile unui designer de interior pentru combinarea estetico-functionala aproduselor achizitionate. Impreuna cu specialistul nostru, veti descoperiistilul care vi se potriveste. Veti primi sfaturi pentru combinarea culorilor sia texturilor. Corpurile de iluminat vor fi alese in fuctie de raportul deinaltime al incaperilor si de suprafata totala a spatiului. Pentru finisajulperetilor si al pardoselii se va tine cont de gradul de uzura al respectivuluimaterial in raport cu functionalitatea spatiului si  fluxul de circulatie. Deasemenea, un detaliuimportant in amenajarea unui spatiu, este alegerea tipului de finisaj pentrumobilierul executat la comanda. Pe piata exista o gama mult prea variata definisaje: MDF, PAL, sticla si multe altele, fiecare dintre acestea in diferiteforme si culori. Impreuna cu designerul care va consiliaza, veti alegefinisajul(le) potrivit(e) stilului identificat.

Constructiavolumetrica a mobilierului executat la comanda.

Pentru piesele de mobilier executate la comanda,achizitionate din magazinul nostru, va vor fi prezentate simulari volumetrice 3D. In functie de dorintele clientului si de stilul ales, vor fi efectuateintre 1 si 3 astfel de propuneri volumetrice, cu posibilitatea modificariiacestora pana la varianta finala agreata de catre dumneavoastra.

SERVICII OFERITE CONTRA COST

Proiectare si designinterior.

·        Analiza nevoilor si dorintelor clientului;

·        Analiza spatiului ce urmeaza a fi amenajat;

·        Brieful proiectului , etapa in care se definestestilul intregii amenajari;

·        Alegerea unui concept unitar;

·        Relevarea spatiului in format 2D;

·        Planificarea amplasarii mobilierului,elementelor nou construite, a scafelor si recompartimentarea peretilor informat 2D;

·         Contructiavolumentrica a spatiului in format 3D;

·        Randari realiste 3D ce cuprind elemente precum:mobilier (culori si texturi), corpuri de iluminat si obiecte de decor sifinisaj;

·        Mapa de proiect, ce contine fise cu materiale sifinisaje folosite in proiect;

·        Detalii de executie ale unor elemente tehnice;

·        Planul instalatiilor electrice si sanitare;

·        Cotatii ale pieselor de mobilier executate lacomanda;

·        Calculul necesarului de materiale;

·        Consultanta in implementarea proiectului;

Etape in dezvoltareaproiectelor de design interior:

Faza 1. Analiza nevoilor si a spatiului si alegereaconceptului unitar. 

In aceasta etapa incipienta a proiectului de design interior, sunt  identificate cerintele beneficiarului. Punembazele proiectului de design plecand de la niste schite facute de mana princare sunt stabilite functiunile incaperilor, fluxurile de circulatie,eventualele recompartimentari si punctele de interes.

Tot in aceasta etapa se alege stilul in baza caruia se va dezvolta proiectul de designinterior si paleta cromatica agreata de catre client.

Faza 2. Dezvoltarea proiectului de design interior.

RANDARI 3D

In aceasta etapa a proiectului sunt prezentate primele propuneri de amenajare sub forma derandari 3D realiste, ce contin texturi si culori. Tot in aceste randari sunttranspuse si piesele de mobilier, corpurile de iluminat, elementele de decor sitapiterie.

In urma analizei acestor randari, clientul este liber sa ceara modificarea partiala sautotala a acestora. Aceasta operatiune se poate repeta ori de cate ori estenecesar, astfel incat variana finala sa fie pe placul beneficiarului.

PLANURI 2D

Tot in aceasta etapa de dezvoltare a proiectului se efectueaza  planurile tehnice ale proiectului. Acestea potfi: plan de recompartimentare, plan electric sau sanitar sau detalii deexecutie ale unor elemente pentru care este necesara o explicatie tehnica deexecutie. Aceste planuri sunt efectuate in format 2D si contin cote alesuprafetelor.


MAPA DE PROIECT

Aceasta etapa presupune  selectia materialelor,finisajelor, elementelor de mobilier si decor, a tesaturilor si a perdelelorfolosite in proiectul de design. Toate aceste elemente sunt trecute in fise demateriale, insotite de calculatia necesarului acestora si de calculatia depret. Pentru fiecare element este specificat termenul de livrare.

 

Faza 3. Implementarea proiectului de design interior.

In aceasta etapa se pastreaza relatia directa cu santierul. In cazul in care nu exista unconstructor ales de catre beneficiar, se vor prezenta contractori de lucrari deconstructie si amenajari interioare, electricieni si instalatori. Impreuna cuacestia, planificam etapele de lucru si urmarim evolutia lucrarilor de santier,astfel incat sa fie respectat proiectul de design interior.

Achizitia materialelor se va face conform unui program stabilit in functie de termenelede livrare a acestora si doar in baza avansului platit de catre beneficiar latermenul transmis de catre furnizor. Materialele vor ajunge in santier cu 1-2zile inainte de montajul/aplicarea acestora, astfel incat nu exista risculdeteriorarii lor.

Piesele demobilier executate la comanda sunt date in lucru in momentul in caresuprafetele pe care se vor aseza/monta sunt finisate.  Astfel nu exista riscul ca acestea sa nu seincadreze in spatiu.

La finalul lucrarilor de santier, se vor prezenta contractori de servicii de curatenie,iar proiectul de design interior se incheie odata cu receptia lucrarilor decatre beneficiar.

 

 Nu sunt produse în această categorie.